DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

SK SAHARA VĚDOMICE

 

 

Vyhodnocení TURNAJE V MALÉ KOPANÉ ŽEN

sobotu dne 16.června 2012 na fotbalovém hřišti Vědomice

se uskutečnil od 10 hodin turnaj v malé kopané pořádaný naším klubem ve spolupráci s vedením obce Vědomice. Turnaje se zúčastnily tato družstva žen :

  1. SK Sahara Vědomice
  2. FK Stavoren Kostomlaty pod Milešovkou
  3. TJ Spartak Dubice
  4. FC Mělník
  5. SK Baník Libušín
  6. LFC Ústí nad Labem        

Turnaj se hrál systémem každý s každým, na dvou hřištích, s hrací dobou na každý zápas 2x 10 minut. Bylo tak odehráno celkem 15 zápasů.

Přijela všechna pozvaná družstva, vyšlo i nádherné počasí a také organizace turnaje perfektně fungovala. Občerstvení bylo zajištěno ke spokojenosti všech účastníků i diváků turnaje.

Vlastní průběh a vývoj turnaje byl velice napínavý. Do posledního zápasu nebylo rozhodnuto o vítězi turnaje, o celkovém umístění i o tom, kdo vyhraje samostatně hodnocené výkony brankáře, střelce i hráče turnaje. Nakonec vítěz tohoto utkání nebyl žádný, Spartak Dubice i Baník Libušín se podělili každá o 1 bod, protože utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Takže konečná tabulka turnaje dopadla takto :

1.místo – domácí družstvo SK Sahara Vědomice , s 12 body a skórem 4:2

2.místo – Baník Libušín s 10 body a skórem 12:6

3.místo – po započtení výsledku vzájemného zápasu získalo LFC Ústí, se 7 body a skórem 3:5

4.místo – tak získalo družstvo Spartaku Dubice, také se 7 body, skórem 9:6

5.místo – FK Kostomlaty p.Milešovkou s 3 body, skórem 4:6

6.místo – FC Mělník se 2 body a skórem 1:8

Družstva na 1. – 3. místě obdržela poháry a věcné ceny, všechna družstva turnaje diplom o umístění. Nejlepší brankářkou byla nakonec vyhodnocena domácí brankářka Tereza Tesařová, protože obdržela nejméně gólů (jen 2). Přesto se hodnotící komisi velice líbil výkon brankářky LFC Ústí n.L. – Jany Buttové, ale obdržela 5 gólů.

Nejlepším hráčem turnaje byla vyhodnocena hráčka Spartaku Dubice – Linda Fantová, střelkyní turnaje pak jednoznačně byla vyhlášena Nikola Iljinová z Baníku Libušín (7 branek). Všechny tyto hráčky obdržely pohár, diplom a drobné věcné ceny. 

Všem účastníkům, organizátorům i divákům patří poděkování za výsledky turnaje i za strávený pěkný den.